بانک مرکزی کشور قرقیزستان اخیراً خاطرنشان کرد که رمزارزها و سایر دارایی های دیجیتال به طور فزاینده ای در حال گسترش در این کشور هستند. این ناظر مالی یادآور شد که استفاده از آن ها برای خرید و فروش کالاها و خدمات همچنان خلاف قانون است و «سوم» قرقیزستان تنها ارز قانونی در کشور می باشد.
به نقل از رسانه های محلی، مقام پولی همچنین هشداری در مورد خطرات مرتبط با رمزارزهای غیرمتمرکز صادر کرد. «هیچ کس، به عنوان یک قاعده، مسئول ارزهای دیجیتال نیست. حمایت مالی ندارد. به دلیل اینکه به ارز یا دارایی دیگری وابسته نیست، ارزش واقعی نیز ندارد.»
بانک مرکزی قرقیزستان توضیح داد که خطرات نوسانات بالای نرخ ارز و از دست دادن ارزش را ایجاد می کند. همچنین به خطرات مربوط به سقوط رمزارزها، ناشی از ویژگی های آن و عدم وجود «بدنه مرکزی کنترلکننده» اشاره کرد. NBK در ادامه بیان کرد:
«بنابراین به شهروندان توصیه می کنیم احتیاط کرده و از استفاده از رمزارزها برای پرداخت و تسویه حساب خودداری کنند. کاربران هنگام پرداخت با استفاده از رمزارزها و دارایی های دیجیتال، تمام خطرات و پیامدهای منفی احتمالی را متحمل می شوند.»
بیانیه این مقام پولی پس از آن منتشر شد که هفته گذشته بانک مرکزی کشور همسایه، قزاقستان اعلام کرد که در حال بررسی بازار کریپتو است و در عین حال تاکید کرد که هنوز برای قانونی شدن ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین خیلی زود است.
آسیای مرکزی، جایی که این دو کشور در آن واقع شده اند، در سال گذشته کسب و کارهای رمزارزی را جذب کرد، به ویژه ماینرها پس از شروع سرکوب این صنعت در ماه می 2021 (اردیبهشت 1400) توسط چین، فعالیت خود را به این کشورها منتقل کردند.
منبع: news.bitcoin
#ارز دیجیتال#رمز ارز#بانک مرکزی قرقیزستان#آداتتر